27. Rottaralli 29.-31.7.2016  Uusi paikka!

Rallivieraiden palautteita on kuultu ja ralli järjestetään uudessa paikassa Hotelli Heimarissa. Sijaitsee Saimaan rannalla, vain parin kilometrin päässä entisestä paikasta. Sisäänpääsymaksu edelleen sama 40€.

Eli uusi hieno paikka, jossa isot, upeat rantasaunat miehille ja naisille omansa. Sisävessoja on varsinkin naisten tarpeisiin ja myös saunojen yhteydessä. Hotellin palvelut ovat käytettävissänne ja erittäin hyvät telttapaikat leiriytymiseen.

Sisämajoituksen voit varata suoraan Hotelli Heimarista.

Muuten taattua samaa vanhaa Rottaa tarjolla, eli kaikki palvelut kuten ennenkin! Perinteistä kokoontumisajomeininkiä reilussa motoristihengessä. Voit rauhassa keskittyä olennaiseen ja todeta itse, että Rotta on Rock!

Esiintymässä 2016 mm:

DDR, Dog Days revolution, https://www.facebook.com/dogdaysrevolution/

Unholan Pojat, https://www.facebook.com/UnholanPojat/

Kapa Montonen ja Rolling Men, https://www.facebook.com/Rolling-Men-938534722850439/

 Nurnas, https://www.facebook.com/nurnasofficial/?fref=ts

Crowhouse https://www.facebook.com/crowhouseband/?fref=ts

 ym.

Rotassa nähtyjä bändejä

Uutta! Nopeimmille Saimaan risteily 2h M/S Lola3 laivalla. Risteily maksaa 20€/hlö ja sille voi osallistua maksamalla risteilyn etukäteen. Laiva lähtee suoraan rallipaikalta ja siellä on anniskeluoikeudet, kahvia, limpparia yms. Varaukset: rottaralli.lola@gmail.com
http://www.lola3.fi/

Huom! Uusi paikka

Sijainti: Hotelli Heimari, Laitialantie 190, 52330 RISTIINA

Noin 10 km Mikkelistä Lappeenrannan suuntaan. Tienvarsilla on opasteet rallipaikalle. Kartta

Sisäänpääsymaksuun 40€ sisältyy leiriytyminen, kaksi aamupalaa ja Lauantaina ruoka (+ Perjantaina tykillinen rokkaa) sekä tietenkin loistava rallitunnelma bändeineen ja  muine ohjelmineen. Alueella on erikseen miesten ja naistensauna, joissa molemmissa oma uimaranta. Kunnon eväät, täällä ei tarvitse olla nälissään.

Päiväkävijöille on päivälippuja.

Ei ennakkoilmoittautumisia. Sen kun saavut moottoripyörällä paikalle ja otat rennosti. Kaikki ovat tervetulleita pyörämerkistä riippumatta.

Olutteltasta kylmää olutta, lonkeroa ja siideriä.
Grillistä apetta aterioitten välillä ja yömyöhään.
Hyvää
musiikkia
Moottorihenkisiä kilpailuja.
Rantalentopallo
, jota voi seurata myös terassilta!

Kesyttämätön Karhu on lajinsa vahvin. Se on kantavierteeltään täyteläinen, tuhti ja voimakkaan makuinen olut. Karhu on täyttä olutta.

.  

free hit counter